Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HAARP; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ?

Check-in: 08.02.2023

Μετά τον σεισμό Kağıthane στην Κωνσταντινούπολη και τους σεισμούς 7,7 και 7,6 Ρίχτερ στο Kahramanmaraş, οι ισχυρισμοί τεχνητών σεισμών ήρθαν στο προσκήνιο με την τεχνολογία HAARP, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεντρώσαμε στα νέα μας αυτούς που είναι περίεργοι για την τεχνολογία HAARP. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες...

HABERTURK.COM


Αναρωτιούνται λεπτομέρειες σχετικά με την τεχνολογία HAARP. Η τεχνολογία HAARP, ένα επιστημονικό έργο στην πολιτεία της Αλάσκας των Ηνωμένων Πολιτειών, ήρθε στο προσκήνιο με διάφορους ισχυρισμούς μετά τους σεισμούς. Λοιπόν, τι είναι το HAARP, είναι δυνατόν να δημιουργηθούν τεχνητοί σεισμοί με το HAARP; Εδώ είναι οι ερωτήσεις για το θέμα...


ΤΙ ΕΙΝΑΙ HAARP, ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ; Το HAARP, γνωστό

ως "High Frequency Active Solar Research Program" στα τουρκικά, είναι ένα επιστημονικό έργο στην πολιτεία της Αλάσκας των Η.Π.Α.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ HAARP;

Σύμφωνα με αξιωματούχους, αυτό έχει διάφορους σκοπούς, όπως η καταστροφή πυραύλων στον αέρα, η ανίχνευση κάτω από το έδαφος, η διευκόλυνση των επικοινωνιών με υποβρύχια και η διακοπή όλων των επικοινωνιών σε μια μεγάλη περιοχή.
Σύμφωνα με έναν από τους πιο διάσημους γεωφυσικούς της Αμερικής, αυτή η τεχνολογία έχει την τρομερή δύναμη να αλλάζει κλίματα, να χειρίζεται το στρώμα του όζοντος, να δημιουργεί σεισμούς και να δημιουργεί θερμοπυρηνικές εκρήξεις που δεν εκπέμπουν ακτινοβολία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΥ HAARP

Το HAARP ιδρύθηκε ως αποτέλεσμα ενός κοινού έργου με το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας για τη διερεύνηση των ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς της ιονόσφαιρας. Αυτή τη στιγμή ελέγχεται από το Πεντάγωνο και βρίσκεται στην υπηρεσία του αμερικανικού στρατού.

Υπάρχουν 180 γιγάντιες κεραίες στην Αλάσκα, όπου είναι εγκατεστημένο το έργο.

Τα μαγνητικά κύματα που παράγονται από αυτές τις κεραίες, σύμφωνα με τις δηλώσεις των αρχών. Εκτελεί λειτουργίες όπως «καταστροφή εισερχόμενων πυραύλων στον αέρα, διεξαγωγή ερευνών κάτω από το έδαφος, διευκόλυνση της επικοινωνίας με υποβρύχια πλοία και παρεμβολή στην ατμόσφαιρα».


Το έργο HAARP δημιουργήθηκε για πρώτη φορά από τον σερβικής καταγωγής Αμερικανό επιστήμονα Νίκολα Τέσλα σε αρχάριο επίπεδο. Ο Τέσλα ανακάλυψε ότι μια ισχυρή ενέργεια δημιουργήθηκε στέλνοντας μαγνητικά κύματα χαμηλού επιπέδου στην ατμόσφαιρα.

Απαγορεύεται η προσέγγιση οποιουδήποτε αεροσκάφους στην περιοχή όπου είναι εγκατεστημένο το HAARP.


Η ακόλουθη δήλωση προήλθε από το AFAD σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Είναι πολύ σημαντικό για τους πολίτες μας να μην αποδίδουν αξιοπιστία σε αβάσιμες πληροφορίες που κοινοποιούνται ηθελημένα ή ακούσια σε διάφορα μέσα, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και να ακολουθούν επίσημες πηγές για ακριβείς πληροφορίες.
ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΓΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

  ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ: «Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ – ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…» ...